Sony Action Cam HDR AS30V İnceleme



İşte karşınızda Wi-Fi ve GPS Özellikli Sony Action Cam HDR AS30V!

İşte Sony Action Cam HDR AS30V'nin marifetlerinden bazıları;

Fotoğraf makinesi teknolojisi araziye çıkıyor
Arkadan aydınlatmalı Exmor R1 CMOS sensörle düşük ışıkta etkileyici sonuçlar alın. Sony'nin en iyi fotoğraf makineleri için tasarlanan bu sensör karanlık ortamlarda netliği artırır ve paraziti azaltır.

Macera efsanevi objektifi hak eder
Sony, 100 yıldan uzun süredir dünya lideri olan ve mühendislik alanında üç ACADEMY AWARD kazanan ZEISS marka objektifli tek aksiyon kamerasıdır.

Büyük maceralar için büyük ekran kalitesi
Fotoğraflar ve videolar için Full HD çözünürlük, maceralarınızın en az gerçeği kadar kaliteli görünmesini garanti eder.

En zorlu koşullarda bile Full HD kalitesinde video çekebilen Action Cam aynı zamanda 11.9 Megapiksel fotoğraf çekebiliyor.Zeiss objektifleriyle en karanlık ortamlarda bile en iyi görüntü performansını sağlıyor.

Bu üstün teknik özellikleri yanında Sony Action Cam'i NFC bağlantısıyla akıllı telefonlarınız ile bağlayabilir ve çektiğiniz görüntüleri görebilirsiniz.

Yani Sony Action Cam HDR-AS30V Sizlere inanılmaz bir deneyim vaat ediyor diyebiliriz...

İsterseniz özellikle Macera severlerin gözdesi olacak olan Sony Action Cam HDR AS30V'yi daha yakından tanımak için Scroll ekibi tarafından hazırlanan yukarıdaki inceleme videosunu izleyebilirsiniz.

Bu cihazı kullanan arkadaşlardan Aşağıdaki TEPKİLER bölümüne istedikleri seçenekleri tıklayarak fikirlerini belirtmelerini bekliyoruz.

Tıklayın! Sony Fotoğraf Makinesi Modelleri Ve İncelemeleri

Buda ilginizi çekebilir! Samsung HomeSync İnceleme

İlginizi çekebilir!